25.5 C
Craiova
sâmbătă, 25 septembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateDouă fetițe de 10 și 13 ani au fost violate, iar bărbații acuzați sunt cercetați în libertate

Două fetițe de 10 și 13 ani au fost violate, iar bărbații acuzați sunt cercetați în libertate

Cele două abuzuri sexuale au fost reclamate polițiștilor din Bârlad luni, 12 iulie, la nicio oră distanță unul de celălalt. Primul caz a fost semnalat poliției după ce mama uneia dintre victime a chemat salvarea. Cel de-al doilea a fost descoperit după ce chiar bărbatul acuzat de agresiune a sunat la 112 pentru a reclama că bunicii își bat nepoata, potrivit Libertatea.

O femeie de 41 de ani, din județul Vaslui, a solicitat ajutor la Ambulanță după ce fiicei sale în vârstă de 13 ani a început să i se facă rău. „Vomită și o doare burta”, anunța mama, fără să bănuiască și că fiica sa ar fi însărcinată. Echipajul medical ajuns la fața locului avea să constate că, de fapt, copila era gravidă, sarcina fiind una avansantă. De îndată a fost anunțată Poliția. 

Comunicarea cu fata a fost extrem de dificilă.

Aceasta a mărturisit că a fost violată de tatăl ei în luna februarie. „Urmare a cercetărilor efectuate și a activităților de consiliere de care a beneficiat persoana vătămată, ar fi fost indicat un prezumtiv autor, un bărbat de 41 de ani.

Minora a fost internată într-un centru al DGASPC Vaslui, pentru evaluare și consiliere psihologică. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Copila a fost examinată medical, în urma investigațiilor stabilindu-se că prezintă o sarcină de 20 de săptămâni în evoluție.

Audiat de polițiști, tatăl acuzat de viol a negat că ar fi întreținut relații sexuale cu fiica sa.  Bărbatul este cercetat în libertate. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au emis un ordin de protecție provizoriu prin care tatălui i s-a interzis să se mai apropie de copilă.

Citește continuarea pe Libertatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:32

Un acrobat francez a traversat Sena pe o sfoară...

Un acrobat francez a traversat Sena pe sfoară, la...

ȘTIRI GdS