16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinisterul Educației a reziliat contractele cu asociația lui Alexandru Cumpănașu

Ministerul Educației a reziliat contractele cu asociația lui Alexandru Cumpănașu

Ministerul Educației anunță oficial că a reziliat toate cele trei contracte de parteneriat cu Asociația pentru Implementarea Democrației a lui Alexandru Cumpănașu, încheiate în 2018 și 2019, informează hotnews.

Iată ce a precizat ministerul pentru HotNews.ro:

„În data de 29.03.2021, Ministerul Educației a încetat toate parteneriatele cu Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) în toate cele trei proiecte, încheiate în 2018, respectiv 2019.

Cele trei proiecte sunt:1. „Sistem de Management al Calității pentru Ministerul Educației și Cercetării și structuri subordonate – CAF”
În acest proiect, după încetarea parteneriatului cu AID, Ministerul Educației a preluat responsabilitatea implementării activităților pentru finalizarea și atingerea obiectivelor din contractul de finanțare.

2. „Noi Perspective în Educație – NPE”
În acest proiect, după încetarea parteneriatului cu AID, Ministerul Educației a preluat responsabilitatea implementării activităților pentru finalizarea și atingerea obiectivelor din contractul de finanțare prin noua structura din cadrul ministerului – Direcția Generală România Educată.

3. „Dezvoltarea de Reglementări Instituționale privind Etica, Integritatea și Anticorupția în sistemul de educație”
În cadrul acestui proiect, a fost încetat atât acordul de parteneriat cu AID, cât și cu Academia de Poliție „AI.I. Cuza” din București. De asemnea, Ministerul Educației a decis rezilierea contractului de finanțare încheiat în 2018, derulat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2016-2020.

În prezent, între Ministerul Educației și Asociația pentru Implementarea Democației (AID) nu există nicio colaborare/parteneriat/acord privind desfășurarea unor activități finanțate din fonduri europene.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS