11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePieton accidentat, după ce a traversat prin loc nepermis

Pieton accidentat, după ce a traversat prin loc nepermis

În această după amiază, un bărbat de 53 de ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa prin loc nepermis în localitatea Răcarii de Sus.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ, Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe DN 6, pe raza localităţii Răcarii de Sus.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de o tânără de 27 de ani, din Târgu Jiu, pe DN 6, pe raza localităţii Răcarii de Sus, din direcţia Craiova către Strehaia, a acroşat un bărbat de 53 de ani, din Fliliasi, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului rutier, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS