10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateContinuă căutarea copilului de șapte ani dispărut de 48 de ore

Continuă căutarea copilului de șapte ani dispărut de 48 de ore

Căutarea copilului de șapte ani dat dispărut de familie în satul arădean Vânători continuă și azi, la 48 de ore de când acesta a plecat de acasă să se joace în sat și nu s-a mai întors, anunță agerpres.

Căutările au fost suspendate pe parcursul nopţii de duminică spre luni, după ce duminică a fost folosit şi un elicopter pentru a survola o zonă pe o rază de peste 30 de kilometri.

În această dimineaţă, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, căutările au fost reluate cu 47 de poliţişti dotaţi cu 18 autospeciale şi câini de urmă, 19 jandarmi cu patru autospeciale şi un câine de urmă, 28 de pompieri cu şapte autospeciale şi opt cange, şapte poliţişti de frontieră cu autospeciale cu camere de termoviziune. Forţelor de ordine li se alătură peste 100 de voluntari din zonă, care folosesc maşini de teren şi ATV-uri.

În urma discuţiilor cu localnici şi familia, IPJ a transmis că Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost văzut ultima dată sâmbătă, în jurul orei 16.30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă sâmbătă dimineaţă, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân.

Conform datelor prezentate de IPJ, copilul are 1,20 metri înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică, dar nu se cunoaşte îmbrăcămintea pe care o avea. Persoanele care îl văd sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS