24 C
Craiova
marți, 5 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateOpt persoane, reţinute în urma percheziţiilor în dosarul imobilelor fără autorizaţie

Opt persoane, reţinute în urma percheziţiilor în dosarul imobilelor fără autorizaţie

Opt persoane au fost reţinute, miercuri, în urma percheziţiilor efectuate în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind infracţiuni de executare fără autorizaţie de construire sau de desfiinţare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals şi fals intelectual, anunță agerpres.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat documente de interes în cauză, telefoane mobile, medii de stocare, precum şi peste 52.000 de euro, 48.000 de lei şi 4.300 de dolari. De asemenea, au fost reţinute opt persoane, acestea urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile au avut loc la Direcţia Generală de urbanism şi amenajarea teritoriului şi la Serviciul de autorizări din Primăria Generală, într-un dosar de executare fără autorizaţie de construire a unor imobile de locuinţe ridicate în zona Bucureştii Noi şi Chitila.

Cercetările sunt continuate de DGPMB – Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS