-2.5 C
Craiova
miercuri, 20 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate Curierul Naţional, 30 de ani de experienţă

Curierul Naţional, 30 de ani de experienţă

Cotidianul Curierul Naţional sărbătoreşte mâine 30 de ani de la prima apariție în peisajul postrevoluționar al presei românești.
În acest timp, a cucerit piața presei de business din România și a reuşit să devină un model de ziar independent și responsabil, o voce puternică şi respectată în spaţiul mediatic din întreaga țară.

Timp de 30 de ani, în paginile ziarului s-au reflectat zilnic, ca într-o oglindă fidelă, toate evenimentele economice relevante, atât din România, cât și din intreaga lume. Toate acestea au fost urmărite și analizate cu grijă pentru ca mai apoi să fie aduse în aten’ia cititorilor pentru a fi înțelese și folosite în deciziile de business și nu numai. 

Fondatorul Curierului Național a fost directorul general Valentin Păunescu. Acesta a reușit să aducă ziarul la nivel de emblemă a presei de business din România și, in acelasi timp, a creat generații de jurnaliști valoroși pe care astăzi îi găsim în toată presa din România.

Gândit încă de la primul număr ca o busolă pentru românii confruntaţi cu tranziţia năucitoare către o economie capitalistă, Curierul Naţional încearcă și reușeste să fie un barometru ce reflectă tendinţele şi oportunităţile mediului economic şi financiar actual.

Apărut pe piaţa media în 1990, Curierul Naţional s-a dovedit o adevărată „şcoală de presă“

Apărut pe piaţa media în 1990, Curierul Naţional s-a dovedit o adevărată „şcoală de presă“. Ziarişti care au ajuns nume mari în presa românească şi-au început cariera la această publicație.

Curierul Naţional este primul cotidian înfiinţat după revoluţia din decembrie 1989

Curierul Naţional este primul cotidian înfiinţat după revoluţia din decembrie 1989, iar în ultimii cinci ani s-a transformat dintr-un ziar generalist într-o publicaţie ce se axează pe informaţii şi analize ale mediului economic.

În urmă cu un an, Curierul Național și-a mărit ”granițele”

În urmă cu un an, Curierul Național și-a mărit ”granițele”, şi și-a canalizat eforturile pentru a fi constant alături de întreprinzătorii români din toate domeniile de activitate și din toată țara, devenind partener oficial al Alianței Confederațiilor Patronale din România, precum și membru fondator al „Belt and Road Economic Information Partnership”( 27 iunie 2019- Beijing). Acest lucru a prins contur datorită sprijinului constant al președintelui Uniunii Generale a Industriasilor din Romania si al Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), domnul George Constantin Paunescu.

Gazeta de Sud urează Curierului Național să rămână acelaşi punct de reper al jurnalismului de calitate ca şi până acum. În peisajul media autohton, supus unor dese transformări în ultimii ani, ziarul Curierului Național a menţinut permanent un standard ridicat al profesionalismului şi libertăţii presei.
România a trecut prin multe provocări în ultimele trei decenii. Tranziţie, crize, boom economic, privatizări, lecţii grele şi unele reuşite. În toate aceste momente, Curierul Național a fost acolo şi a făcut ceea ce a trebuit.
Aniversarea celor trei decenii de activitate neîntreruptă a publicaţiei reprezintă o dovadă în plus că presa de calitate îşi va găsi mereu un loc în peisajul media din Romania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

ȘTIRI GdS

Din primăvară, alt operator va ridica gunoiul craiovenilor

În sfârșit, Master Planul de Deșeuri intră pe ultima sută de metri. Iridex va fi noul operator care va prelua activitatea de salubrizare și...

Medici din Wuhan susțin că li s-a cerut să...

Medici chinezi din Wuhan filmați sub acoperire au declarat că și-au dat seama că noul coronavirus ar putea fi transmis de la om la...

A fost lansat online Programul Naţional „Citeşte-mi 100 de...

Ministerul Educaţiei, Ministerul Culturii şi Asociaţia OvidiuRo au semnat azi un protocol de colaborare pentru implementarea Programului "Citeşte-mi 100 de poveşti!", care are rolul...

Noi categorii de angajați intră în etapa a doua...

Noi categorii de angajați vor intra în etapa a doua a campaniei naționale de vaccinare anti-Covid-19, în care sunt deja incluse persoanele în vârstă,...

Coronavirus: Marea Britanie înregistrează un bilanț zilnic record de...

Marea Britanie a raportat marți un număr record de decese asociate Covid-19 înregistrate în ultimele 24 de ore, respectiv 1.610, depășind precedentul vârf consemnat...

Comisia Europeană vrea ca măcar 70% din populația adultă...

Comisia Europeană a recomandat azi vaccinarea anti-Covid-19 a cel puțin 70% din populația adultă a Uniunii Europene până în vara acestui an, pentru a...