1.4 C
Craiova
joi, 3 decembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Dansatoare de manele, angajată fără concurs la Direcția de Sănătate Publică Bucureşti

Dansatoare de manele, angajată fără concurs la Direcția de Sănătate Publică Bucureşti

Dansatoare de manele Maria Emylia Florescu, cunoscută pentru apariţiile sale alături de mai mulţi manelişti, a candidat și a fost angajată la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, deși nu are studiile cerute în anunțul de angajare, scrie adevărul.

Direcţiile de Sănătate Publică (DSP) din întreaga țară se confruntă în ultima perioadă cu o avalanşă de cazuri de Covid-19 și nu au suficient personal pentru a face anchetele epidemiologice. Printre DSP-urile care au primit undă verde să facă angajări s-a numărat şi DSP Bucureşti. 

Potrivit B1.ro, instituţia a permis depunerea dosarelor în doar 48 de ore, astfel că doar cei care ştiau de existenţa acestor posturi vacante puteau să aplice atât de repede. Iar printre ei s-a numărat și dansatoarea Maria Emylia Florescu, cunoscută cu numele de scenă Emy.

Chiar dacă în anunţul de angajare se specifica faptul că toţi candidaţii pentru funcţia de inspector trebuie să aibă diplomă de licenţă în domeniul economic, juridic sau tehnic, tânăra a fost acceptată, deşi ea este absolvent de management turistic la o universitate privată.  

Tânără nu se află la prima încercare de a ocupa o funcţie la stat. În urmă cu patru ani, Emy a aplicat pentru un post de asistent la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului- Direcţia economică, însă a obţinut doar nota 2,50 şi a fost respinsă.

Citește mai mult despre acest caz aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Belgia: De sărbători, oamenii pot invita 4 persoane, în...

În Belgia, de sărbători, oamenii pot invita cel mult...

ȘTIRI GdS

Belgia: De sărbători, oamenii pot invita 4 persoane, în...

În Belgia, de sărbători, oamenii pot invita cel mult 4 persoane acasă, cu condiţia să stea în grădină şi să respecte distanţarea socială. Pentru a-i...

7.661 de cazuri noi de persoane infectate

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 3 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 492.211 de cazuri de persoane...
00:22:56

Președintele Iohannis: Misiunea justiţiei este de a asigura respectarea...

Discursul preşedintelui Klaus Iohannis în plenul CSM, în care şi-a continuat campania electorală şi a vorbit despre majorităţi parlamentare, a reuşit să...

Bogdan Mateescu, validat drept candidat pentru preşedinţia CSM în...

Judecătorul Bogdan Mateescu a fost desemnat joi, 3 decembrie, drept candidatul pentru preşedinţia CSM de Secţia pentru judecători a Consiliului.

Intrarea în Croația se face pe baza unui test...

Cetățenii străini care sosesc în Croația din zone cu risc epidemiologic ridicat, inclusiv România, trebuie să prezinte un test negativ pentru coronavirus.

Bătrân rănit într-un accident rutier la Târgu Jiu

Un bărbat, de 71 de ani, a ajuns aseară la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier la Târgu Jiu....