23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJandarmii au dăruit o sobă unei femei ce-și crește singură strănepoții

Jandarmii au dăruit o sobă unei femei ce-și crește singură strănepoții

Jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au fost impresionați de povestea cutremurătoare a unei bătrâne din comuna Predești care își crește singură cei trei strănepoți în condiții care sunt la limita supravietuirii. Aceștia au adus în dar familiei o sobă care să le țină de cald în sezonul rece.

Știm cu toții că perioada sărbătorilor și totodată, luna cadourilor se apropie. Pentru cei mai mulți dintre noi, sărbătorile înseamnă o masă îmbelșugată, la caldură, desfăcând cadourile cu nerăbdare, primite de la cei dragi.

Pentru o familie din comuna Predești, județul Dolj, mai exact o străbunică, care își crește singură cei trei nepoți, cu vârstele cuprinse între 5-10 ani, cuvântul “sărbătoare” înseamnă o sursă de căldură și câteva bucate pentru cei trei nepoți ai săi.

Astfel, jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au achiziționat, din sumele colectate benevol de colegii noștri, o sobă la care membrii familiei din Predești se pot încălzi de acum înainte, în sezonul rece.

Misiunea a fost considerată “îndeplinită cu succes”, prin prisma bucuriei și a emoțiilor de care au dat dovadă copiii la venirea noastră, cu toate cele aduse, , povestesc reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS