20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj VIDEO: Doi localnici din Arcani, anchetați după ce au bătut două cabaline

Gorj VIDEO: Doi localnici din Arcani, anchetați după ce au bătut două cabaline

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început o anchetă care îi vizează pe doi localnici din comuna Arcani pentru rele tratamente aplicate animalelor. Cei doi au fost filmați în timp ce loveau cu cruzime doi cai în curtea unei gospodării.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare. În imagini se pot vedea cei doi bărbați care lovesc animalele.În fundal se aud și râsete. Poliția s-a sesizat în urma imaginilor apărute în spațiul public și a demarat o anchetă.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Gorj, polițiști din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care două persoane de sex masculin exercitau acte de violență asupra unor cabaline.

În urma verificărilor efectuate au fost identificați doi bărbați, de 27 și 55 de ani, din comuna Runcu și comuna Lelești, bănuiți de săvârșirea faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS