16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFacebook lansează în Europa serviciul de întâlniri online

Facebook lansează în Europa serviciul de întâlniri online

Facebook lansează, astăzi, la nivel european, Facebook Dating, un serviciu prin care vrea să îi ajute pe utilizatori „să-şi găsească perechea“, anunţă startupcafe.ro.

De la lansarea serviciului Facebook Dating, în septembrie 2019, au fost create peste 1,5 miliarde de „potriviri“, în cele 20 de țări în care este deja disponibil.

Facebook Dating poate fi utilizat în cadrul rețelei de socializare.

Într-un mesaj publicat miercuri pe blogul oficial al companiei americane, Kate Orseth, directorul de produs al serviciului Facebook Dating, a precizat că utilizatorii pot alege să îşi creeze un profil pentru întâlniri online şi să îl şteargă apoi în orice moment, fără ca această operaţiune să implice ştergerea contului oficial de Facebook.

„Prenumele şi vârsta utilizatorului din noul profil vor fi preluate automat din contul oficial de Facebook şi nu vor putea fi editate pe noul serviciu de întâlniri online. Numele de familie al utilizatorului nu va fi afişat, iar utilizatorul poate să aleagă dacă doreşte sau nu doreşte să distribuie alte informaţii personale din profilul său online“, a precizat Kate Orseth.

Iată câteva funcții ale acestui nou serviciu:

Stories: Funcția Stories a profilului de Dating vă permite să împărtășiți momente din viața de zi cu zi și veți putea interacționa cu cineva care este interesat de ceea ce vă place.

Prin distribuirea poveștilor din Stories de pe Facebook sau Instagram pe profilul dumneavoastră de Dating, puteți arăta oamenilor cine sunteți și puteți cunoaște mai bine pe cineva înainte și după ce alegeți „potrivirea“.

Secret Crush: Funcția Secret Crush vă permite să explorați relații potențiale cu oameni pe care îi cunoașteți deja pe Facebook și / sau Instagram.

Facebook Dating nu vă sugerează prietenii de pe Facebook ca fiind potențiale potriviri. Însă, dacă alegeți să folosiți Secret Crush, puteți selecta până la nouă dintre prietenii dumneavoastră de pe Facebook sau urmăritorii de pe Instagram de care sunteți interesat. Atunci când persoana de care sunteți interesat vă adaugă în lista Secret Crush, este o potrivire!

În cazul în care persoana care vă interesează nu este pe Dating, nu se va crea o listă Secret Crush și nu veți fi plasat în lista lor – iar persoana respectivă nu va ști că ați introdus numele ei.

Evenimente și Grupuri: Puteți vedea care sunt celelalte persoane care folosesc Facebook Dating și au interese similare, prin adăugarea evenimentelor și grupurilor de pe Facebook în Dating. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei persoane care iubește câinii, puteți vedea persoanele care folosesc Dating și fac parte, totodată, din grupurile de proprietari de animale de companie în care vă aflați.

Întâlniri video: Dacă v-ați potrivit cu cineva din Dating și sunteți gata să începeți o conversație prin intermediul apelului video cu persoana aleasă, am lansat o funcție în care puteți începe întâlnirea, atingând pictograma video din chat. La începerea apelului, veți trimite o invitație și, odată ce va fi acceptată, persoana se va alătura apelului dumneavoastră video și puteți discuta. Prenumele și fotografia de profil de pe Dating vor fi afișate la inițierea apelului.

Ţări în care este activ serviciul Facebook Dating

Pe lângă România, astăzi, Facebook Dating se lansează și în Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Croația, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Spania, Elveția și Regatul Unit.

Facebook Dating este disponibil, în prezent, și în alte 20 de țări: Argentina, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Laos, Malaysia, Mexic, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Statele Unite ale Americii, Uruguay și Vietnam.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS