16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOpt membri ai aceleiași familii din SUA și-au pierdut viața după ce s-au infectat cu COVID-19

Opt membri ai aceleiași familii din SUA și-au pierdut viața după ce s-au infectat cu COVID-19

Opt membri ai aceleiași familii din Statele Unite și-au pierdut viața după ce s-au infectat cu COVID-19. Aceştia erau foarte precauți și atenți la regulile de sănătate, potrivit CNN. În plus, afacerea familiei, prosperă până la începutul pandemiei, a dat faliment. Cei rămași în viața se descurcă cu greu.

Statele Unite raportează, în ultima perioadă, aproximativ 60.000 de infectări cu noul coronavirus pe zi. De la începutul pandemiei, au fost înregistrate peste 8 milioane de cazuri și aproape 222.000 de decese.

Ricardo Aguirre și-a pierdut tatăl și alți 7 membri ai familiei, care au murit după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Pandemia i-a distrus afacerea și i-a îmbolnăvit și pe el, pe soția sa însărcinată și pe doi dintre copiii săi.
„Mă simt atât de neputincios. Sunt furios că nu am putut să mă întorc acolo unde eram. Mi-am pierdut tatăl. Este foarte greu”, a mărturisit Ricardo Aguirre.

Primul caz a apărut în familie în luna mai

Bărbatul nu știe cum s-au îmbolnăvit de COVID-19. Au purtat măști și au folosit în mod constant dezinfectant. Primul caz a apărut în familie în luna mai. Tatăl lui a luptat cu noul coronavirus câteva luni.
„Tatăl meu a murit pe 11 septembrie în brațele mele. A fost foarte greu, pentru că noi făceam totul împreună. 42 de ani am fost alături de el”, a povestit Ricardo.

Mama lui Ricardo Aguirre, care s-a vindecat de COVID-19, încă se luptă cu urmele lăsate de boală asupra organismului și are nevoie de tratamente medicale. Facturile medicale se apropie deja de un milion de dolari.

Cu afacerea ruinată de pandemie, acum bărbatul se roagă doar să fie sănătoși și puternici, mai ales că urmează să vină pe lume cel de-al patrulea copil, prima fetiță din familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS