21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCoronavirus la Academia Forțelor Terestre din Sibiu

Coronavirus la Academia Forțelor Terestre din Sibiu

La Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, un student s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Rezultatul a fost confirmat de un test. Mai multe persoane cu care studentul a intrat în contact au fost izolate, potrivit stiri.tvr.ro.

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică au făcut o anchetă epidemiologică și au identificat două persoane cu care studentul a intrat în contact. Acestea au fost izolate și testate, iar o altă persoană a fost testată în mod preventiv.

„Vă informăm că, în prezent, o persoană studentă în cadrul academiei a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS-CoV-2. Ca urmare a acestui fapt, DSP a identificat doi contacți. Pentru aceştia s-a impus măsura izolării și în cursul zilei de astăzi au fost testați. De asemenea, a mai fost testată și o a treia persoană ca măsură de prevenție”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Reprezentanții Academiei Forțelor Terestre, împreună cu DSP Sibiu, monitorizează situația și au luat toate măsurile necesare prevenirii răspândirii infectării cu SARS-CoV-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS