9 C
Craiova
sâmbătă, 6 martie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate Ministrul german al Muncii și-a amânat vizita în România, pe fondul evoluției pandemiei de COVID-19

Ministrul german al Muncii și-a amânat vizita în România, pe fondul evoluției pandemiei de COVID-19

Hubertus Heil, ministrul german al Muncii și Problemelor Sociale, ar fi trebuit să vină astăzi în România. Partea germană a amânat vizita acestuia „în contextul evoluției pandemiei de COVID-19”. Anunţul a fost de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, printr-un comunicat de presă, transmis miercuri seară, conform Agerpres.

„Vizita de lucru în România a Ministrului Federal al Muncii şi Problemelor Sociale din Germania, domnul Hubertus Heil, programată să aibă loc mâine, 13 august 2020, a fost amânată, în contextul evoluţiei pandemiei de COVID – 19”, se arată în comunicat.

Ministrul german a transmis că îşi doreşte să reprogrameze vizita pentru o perioadă din viitorul apropiat

Miercuri seară, ministrul german a avut o convorbire telefonică cu omologul român, Violeta Alexandru. În cadrul convorbirii, Hubertus Heil a transmis că îşi doreşte să reprogrameze vizita pentru o perioadă din viitorul apropiat.

„Domnul ministru Heil a asigurat-o pe doamna ministru Alexandru, într-o convorbire telefonică, de faptul că este nevoit să anuleze deplasarea la Bucureşti şi că doreşte să vină în România în viitorul apropiat, atunci când va fi posibil”, menţionează sursa citată.

Întrevedere de lucru în sistem de videoconferinţă, programată pentru astăzi

Cei doi miniştri au programat pentru joi, 13 august, o întrevedere de lucru în sistem de videoconferinţă.
„În cursul zilei de mâine (astăzi -n.r.), Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, doamna Violeta Alexandru, şi Ministrul Federal al Muncii şi Problemelor Sociale, domnul Hubertus Heil, vor avea o întrevedere de lucru prin sistem videoconferinţă. Vizita oficialului german urmează să fie reprogramată la o dată care va fi anunţată ulterior”, precizează ministerul de resort.

Hubertus Heil avea stabilite în programul iniţial de astăzi mai multe întrevederi cu membri ai Guvernului. Printre aceştia, prim-ministrul Ludovic Orban şi ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – FC Botoșani 1-0. E bine „leilor”,...

Vicecampioana României, Universitatea Craiova, s-a impus la limită, scor...

ȘTIRI GdS

Ce spune premierul Florin Cîțu despre o creștere a...

Premierul Florin Cîțu susține că nu vor crește taxele și nici nu vor fi introduse altele noi.

​Rata de infectare cu Covid-19, în creștere. Vezi situația...

Rata de infectare cu Covid-19 este în creștere atât în București, cât și în mai multe județe din țară.

4.064 de cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de...

4.064 de cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore.

Cel mai tânăr român se imunizează astăzi contra Covid-19....

Cel mai tânăr român se imunizează contra Covid-19. Este vorba de un adolescent de 16 ani și trei luni, programat sâmbătă la vaccinare.

Rafila: Numărul infecțiilor cu coronavirus va crește. E posibil...

Numărul infecțiilor cu coronavirus va crește. Alexandru Rafila susține că este posibil să ajungem din nou la 10.000 de cazuri pe zi.

Ministrul Muncii: Orice angajat din România va putea lucra...

Orice angajat din România va putea să lucreze, fie în sistemul privat fie în sistemul public, până la vârsta de 70 de ani dacă...