17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTineri amendați pentru că făceau graffiti pe clădiri

Tineri amendați pentru că făceau graffiti pe clădiri

Trei tineri au fost amendați de polițiști după ce au fost prinși în timp ce scriau cu spray graffiti pe o clădire situată pe bulevardul Nicolae Titulescu și pe un bloc situat pe Calea București, din Craiova.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean ( IPJ ) Dolj, în noaptea de 2 spre 3 august, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Craiova au prins în flagrant doi tineri de 21 și 30 de ani, ambii din Craiova, în timp ce scriau cu spray graffiti pe o clădirea situată pe bulevardul Nicolae Titulescu.

În aceeași noapte, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat o tânără de 26 de ani, din Craiova, care scria cu un spray graffiti pe un bloc situat pe Calea București.

Potrivit sursei citate, cele 3 persoane au fost conduse la sediul secțiilor de poliție 1 și 4 din Craiova, unde au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 1.300 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS