19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFocar de coronavirus la o fabrică din Brăila

Focar de coronavirus la o fabrică din Brăila

O fabrică de componente auto din Brăila, unde lucrează peste 3.400 de angajaţi, a devenit focar de coronavirus, după ce au fost confirmate 15 cazuri în rândul personalului, potrivit informaţiilor furnizate de Instituţia Prefectului.

Potrivit prefectului de Brăila, Cătălin Boboc, angajatorul a luat măsuri pentru reducerea riscului îmbolnăvirii celorlalţi salariaţi, dar nu va recurge la închiderea societăţii, având în vedere că are comenzi cu termene stricte de predare a lucrărilor, transmite Agerpres.

Este a doua societate din Brăila care se confruntă cu un focar mare de COVID-19, primul caz fiind înregistrat la o fabrică de confecţii cu tradiţie, cu aproximativ 500 de angajaţi, care s-a închis săptămâna aceasta, după ce 42 de salariaţi au fost confirmaţi pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Judeţul Brăila a înregistrat, de la începutul pandemiei, 348 de cazuri de COVID-19, dintre care 13 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, potrivit informaţiilor furnizate vineri, de Instituţia Prefectului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS