27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate17 angajați ai unei fabrici de produse medicale din Cisnădie, depistați cu coronavirus

17 angajați ai unei fabrici de produse medicale din Cisnădie, depistați cu coronavirus

Un număr total de 17 angajaţi ai unei fabrici de produse medicale din oraşul Cisnădie, județul Sibiu, au fost confirmaţi pozitiv ca infectaţi cu coronavirus.

Ei sunt internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce o altă angajată a aceleiași fabrici a decedat săptămâna trecută din cauza COVID-19.

„În ceea ce priveşte situaţia personalului de la fabrica de produse medicale din judeţul Sibiu, conform ultimelor date raportate de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, astăzi, 20.04.2020, ora 14,00, avem un număr total de 17 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Toate cele 17 persoane se află în acest moment internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, sub tratament specific şi fiind atent monitorizate. Nu a mai fost înregistrat niciun deces din rândul personalului fabricii”, precizează o informare transmisă, luni, de către Prefectura Sibiu.

În judeţul Sibiu erau înregistrate, luni, 177 cazuri confirmate de COVID-19, alte 671 de teste efectuate unor persoane din judeţ fiind negative, potrivit buletinului informativ de luni al Prefecturii Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS