11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCabinetele de Oncologie și Diabet din cadrul Ambulatoriului SJU Slatina se redeschid

Cabinetele de Oncologie și Diabet din cadrul Ambulatoriului SJU Slatina se redeschid

Două cabinete din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al SJU Slatina s-au redeschis începând de joi, 26 martie 2020. Este vorba de cabinetele Oncologie Medicală, respectiv Diabet.

Pentru că, oricât ar fi de receptivi, medicii de familie nu sunt abilitați să rezolve o serie de probleme medicale pe care anumiți pacienți le au, conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina a luat decizia de a redeschide, începând de joi, 26 martie 2020, două dintre cabinetele de specialitate. Est evorba de cabinetele de Diabet, respectiv Oncologie, închise, odată cu suspendarea activității din ambulatoriile din toată țara, în 23 martie. Iată după ce program vor funcționa cele două cabinete:

  1. ONCOLOGIE MEDICALĂ pentru tratament antialgic și chimioterapic specific, cu următorul program:
    • de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 14:00 și 14:00 – 16:00;
  2. DIABET pentru insulinoterapie de substituție, Rp, SM, cu următorul program:
    • de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 14:00 și 14:00 – 18:00;
    De asemenea, conducerea SJU Slatina a venit cu precizări și în ceea ce privește urgențele din alte specialități. Pacienții cu urgențe oftalmologice, de exemplu, se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe, pe fluxul normal de triaj, urmând a se chema de la domiciliu medicul de gardă, care va efectua intervenția pe secția de oftalmologie.

    „Pacienții care au nevoie de tratament citostatic de urgență, scoatere stent ureteral, scoatere gips, scoatere fire chirurgicale și alte mici intervenții chirurgicale de urgență, se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe, unde li se va face triajul și vor fi direcționați fie pe secția abilitată, fie în sala de mici intervenții chirurgicale, din Unitatea de Primiri Urgențe.

    Programările vor fi efectuate prin Recepția Ambulatorului Integrat al Spitalului telefonic la numărul 0349. 911, de Luni până Vineri, în intervalul orar 8:00 – 19:00 sau online“, au mai precizat reprezentanții SJU Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS