12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO bancă roagă clienţii să se dezinfecteze, la intrare

O bancă roagă clienţii să se dezinfecteze, la intrare

O bancă din Craiova roagă clienţii să îşi dezinfecteze cu spirt mâinile şi cărţile de identitate. Banca a pus la intrare o masă, pe care se află spirt şi şerveţele.

„Bună ziua! Vă rog să vă dezinfectaţi mâinile şi cartea de identitate!”. Acesta este îndemnul pe care îl primesc toţi clienţii care intră într-o bancă din Craiova. o funcţionară a băncii stă la intrarea în unitatea bancară şi se adresează oricui intră în incintă.

Pe o măsuţă sunt amplasate şerveţele şi o sticlă cu dezinfectant. Este un pulverizator pe care scrie „Spirt”, pe o etichetă. Pe o foaie sunt trecute măsurile de igienă care se iau de către bancă, în contextul a ceea ce se întâmplă cu coronavorusul.

Măsuri de protecţie


Funcţionarii bancari intră în contact direct cu cărţile de identitate ale clienţilor. Motiv pentru care persoanele care intră în sediul instituţiei de credit sunt rugate să îşi dezinfecteze cu spirt buletinele.
Toată lumea care a intrat în banca respectivă în această dimineaţă s-a supus condiţiilor de dezinfectare. În lus, clienţii păstrează voluntar limita de discreţie la ghişee. În cazul în care aşteaptă să le vină rândul la ghişeu, oamenii se aşează la distanţă unii faţă de alţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS