Acasă Actualitate Doi bărbați s-au bătut, după ce s-au certat pe un telefon mobil

Doi bărbați s-au bătut, după ce s-au certat pe un telefon mobil

-

Un bărbat, de 44 de ani, a fost bătut joi de unchiul său, de 52 de ani, după ce s-au certat pe un telefon mobil, în urma unei petreceri. Nici nepotul nu ar fi stat cu mâinile în sân, potrivit oamenilor legii.

Poliţişti din cadrul Politiei Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, de 44 de ani, din orașul Turceni, despre faptul că a avut un conflict cu unchiul său, care i-ar fi sustras un telefon mobil. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în timp ce se aflau la locuința apelantului, între acesta și unchiul său, de 52 de ani, ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool. În urma conflictului cei doi ar fi exercitat acte de violență unul împotriva celuilalt, suferind leziuni la nivelul feței, fără a solicita acordarea de îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.