Acasă Actualitate Răsturnare de situaţie! Mario Iorgulescu acuzat de omor

Răsturnare de situaţie! Mario Iorgulescu acuzat de omor

-

Chiar dacă acesta se află în continuare într-o clinică din Italia, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis să îl propună spre arestare pe Mario Iorgulescu. De asemenea, anchetatorii au stabilit că tânărul de 24 de ani va fi cercetat şi judecat pentru omor şi nu pentru ucidere din culpă.

Procurorii au stabilit că circumstanţele în care Mario Iorgulescu a provocat accidentul mortal sunt extrem de grave. Magistrații au decis marți amânarea pentru 3 martie a pronunțării deciziei în cazul propunerii de arestare a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București în cazul lui Mario Iorgulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cummins a anunțat că renunță la 230 de oameni, angajați prin agenți de muncă temporară

Cei 230 de oameni au contracte de muncă încheiate cu două firme de plasare de forță de muncă. Firmele i-au “închiriat” pe muncitori către Cummins. Dacă producătorul renunta la serviciile muncitorilor, ce se va întâmplă cu cei 230 de craioveni?

Orban: S-au luat măsuri pentru întărirea DSP-urilor

Premierul Ludovic Orban a declarat că ministrul Sănătăţii a luat măsurile pentru "întărirea" Direcţiilor de Sănătate Publică şi pentru derularea anchetelor epidemiologice...