Acasă Actualitate Cum va fi vremea până pe 20 ianuarie

Cum va fi vremea până pe 20 ianuarie

-

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza meteo până pe 20 ianuarie 2020.

În săptămâna 23 – 30 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în zonele montane, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.

În săptămâna 30 decembrie – 6 ianuarie, temperatura aerului va avea valori în general apropiate de mediile multianuale ale săptămânii, posibil ușor mai coborâte în regiunile centrale și la munte, dar și ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

În săptămâna 6 – 13 ianuarie, Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile extracarpatice și apropiate de cele specifice în rest. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

În săptămâna 13 – 20 ianuarie, mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

ȘTIRI VIDEO GdS