10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo până pe 13 ianuarie

Prognoza meteo până pe 13 ianuarie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă prognoză meteo, valabilă până pe data de 13 ianuarie. În săptămâna 16 – 23 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată la munte.
Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane și local în sud și sud-est.

Săptămâna 23 – 30 decembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea sudică a țării.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în jumătatea nordică a țării și apropiate de cele normale al perioadei în rest.

Săptămâna 30 decembrie – 6 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în zonele montane și apropiate de cele specifice ale perioadei în rest.
Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 6 – 13 ianuarie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS