8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUltimul model de telefon Samsung costă cât o maşină

Ultimul model de telefon Samsung costă cât o maşină

Samsung Electronics a pus astăzi la vânzare în România primului său smartphone pliabil, Galaxy Fold. Acesta va fi disponibil pentru cumpărare în magazinele Orange, Vodafone și Emag la un preţ de aproape 2000 de euro.

Samsung nu a precizat preţul telefonului, dar operatorul de telefonie Vodafone a anunţat un preţ de 1.948 de euro la liber, în timp ce Orange şi Emag au anunţat un preţ de 9.548,02 lei, respectiv 12.500 de lei.

„Galaxy Fold este un dispozitiv care defineşte o nouă categorie şi depăşeşte barierele design-ului tradiţonal de smartphone-uri. Suntem fericiţi să lansăm această tehnologie inovatoare şi să permitem clienţilor să o experimenteze pe cont propriu. Consumatorii au răspuns pozitiv la ecrane mari, iar forma revoluţionară a lui Galaxy Fold oferă un ecran mai mare şi mai captivant, fără să sacrifice portabilitatea. Asta numim noi inovaţie în experienţa de utilizare mobilă”, a declarat DJ Koh, CEO-ul diviziei IT & Mobile Communications Division din cadrul Samsung Electronics.

Samsung Galaxy Fold reunește inovații de inginerie și de design care au fost dezvoltate de către echipele Samsung în decursul ultimilor 8 ani, de la debutul primului prototip de telefon pliabil în 2011.

Acestea au fost îmbunătățite în decursul ultimelor luni, astfel că Galaxy Fold vine acum echipat cu un mecanism de pliere ușor și natural, care se închide compact printr-o singură mișcare, datorită unei balamale ce are mai multe trepte de interblocare, un display cu 50% mai subțire decât al unui smartphone obișnuit, un design compact, două baterii și un sistem de șase camere foto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS