Acasă Actualitate Director general nou la CFR Marfă

Director general nou la CFR Marfă

-

Consiliul de Administraţie al CFR Marfă l-a numit joi pe Traian Preoteasa în funcţia de director interimar. Acesta este inginer de profesie, fost director general adjunct tehnic în CFR SA, potrivit hotnews.ro.

Decizia a fost luată după ce membrii Consiliului de Administraţie au luat act şi au aprobat demisia domnului Marinică Voicu din funcţia de director general la începutul săptămânii.
Compania de stat avea 32.000 de angajați în 1998, 17.000 de angajați în 2009, a ajuns la sub 9.000 în 2013 și are aproximativ 6.000 de oameni în prezent.

Traian Preoteasa a ocupat până acum funcţia de director general adjunct tehnic în CFR SA

De profesie inginer, Traian Preoteasa are o experienţă profesională de aproape 30 de ani în domeniu şi a ocupat până în prezent funcţia de director general adjunct tehnic în cadrul CNCF CFR SA.
A ocupat, pe rând, de-a lungul carierei, diverse poziţii, de la inginer stagiar în cadrul Reviziei de Vagoane Craiova (1990-1994), la director general al CNCF CFR SA (în perioada 2005-2006), director general adjunct la SNTFC CFR Călători (2005) sau consilier pe probleme feroviare al Ministrului Transporturilor (în perioada 2017-2018).

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Nativii Berbec au noroc în afaceri astăzi. Dacă aveți propria companie, s-ar putea să încheiați un contract important care vă poate...

Pedepse cu suspendare pentru fraudarea APIA Dolj

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au început, ieri, judecarea apelului formulat de inculpaţii dintr-un dosar privind fraudarea fondurilor europene

UCB a decis suspendarea cursurilor pentru o săptămână

Universitatea „Constantin Brâncuși“ (UCB) din Târgu Jiu a decis suspendarea cursurilor pentru o săptămână, după ce o studentă care a revenit din...