28.4 C
Craiova
joi, 28 septembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateSpectatorii care şi-au cumpărat bilete la concertul anulat al Larei Fabian de la Craiova îşi pot primi banii înapoi

Spectatorii care şi-au cumpărat bilete la concertul anulat al Larei Fabian de la Craiova îşi pot primi banii înapoi

Cei peste 3.200 de spectatori care şi-au cumpărat bilete la concertul anulat al artistei Lara Fabian îşi pot primi banii înapoi, au anunţat organizatorii. Îndrăgita solistă trebuia să susţină un concert duminică seară, la Sala Polivalentă din Craiova, la închiderea Festivalului „Elena Teodorini“, dar evenimentul a fost anulat în ultima clipă.

Anulat din motive medicale

Lara Fabian a anunţat că îşi anulează concertul din motive medicale. „Cu cea mai mare tristețe vă anunț că sunt nevoită să anulez spectacolele din această săptămână. În acest moment sunt total incapabilă să fiu pe scenă, aceasta fiind și recomandarea doctorului. Regret sincer ce se întâmplă și știu că acest lucru va cauza durere și probleme multora dintre voi. Îmi cer iertare din adâncul sufletului pentru toate neplăcerile create. Promit să mă revanșez“, a scris artista pe o reţea de socializare.

Banii pe bilete pot fi returnaţi

Directorul Operei Române Craiova, Antoniu Zamfir, a declarat că organizatorii încearcă reprogramarea concertului, fără a avansa însă o dată certă. În acest condiţii, cei care şi-au cumpărat bilete au două opţiuni: fie păstrează biletele şi le folosesc atunci când spectacolul va fi reprogramat; fie se prezintă la Opera Română Craiova pentru a le fi returnaţi banii. Directorul instituţiei, Antoniu Zamfir, a spus că a aşteptat-o pe artistă la aeroport „până în ultima clipă“, dar că medicul i-a recomandat să anuleze concertele din cauza unor probleme medicale apărute în timpul zborului de la Montreal la Paris.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS