Acasă Actualitate Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte buletinele de vot, amendati...

Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte buletinele de vot, amendati pentru că au băut alcool

-

Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte, sâmbătă, buletinele de vot către secţii, au fost sancţionaţi cu amendă. Lor li s-au reţinut permisele de conducere deoarece au consumat alcool, informează Poliţia Capitalei, potrivit Mediafax.

Amendati pentru consum de alcool

Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte buletinele de vot au fost sancţionaţi pentru că au băut alcool „În urma testării conducătorilor auto angrenaţi în transportul buletinelor de vot au fost depistaţi doi şoferi, care la testarea cu aparatul etilotest au prezentat valori de 0,06 şi respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează Poliţia Capitalei.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, le-au fost reţinute permisele de conducere. Transportul buletinelor de vot către secţiile din Bucureşti a început sâmbătă dimineaţă, iar Poliţia Capitalei a anunţat că toţi şoferii vor fi verificaţi cu aparatul etilotest.

Poliţia Capitalei acţionează cu peste 2.200 de agenţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

După un oribil accident rutier, întreaga echipă de fotbal a României, care se afla într-un autocar, ajunge în faţa porţii Raiului. –...