Acasă Actualitate Zeci de oameni la protest în fața CSM

Zeci de oameni la protest în fața CSM

-

Zeci de oameni au venit, sâmbătă, în faţa Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), spunând că au ieşit în stradă pentru a susţine Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), pe Adina Florea şi legea pentru răspunderea magistraţilor.

Aproximativ 30 de oameni protestează în fața CSM. Protestatarii au adus cu ei coli de hârtie pe care au scris : ”Justiție dreaptă, justiție nepolitizată, susținem SIIJ și numirea doamnei Adina Florea la conducere. Cerem legea pentru răspunderea magistraților”, ”Vrem magistrați, nu vrem aghiotanți”.

De-a lungul timpului Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție a fost subiect de scandal în spațiul publoc, iar CSM nu a reușit validarea Adinei Florea la conducerea secției.

ȘTIRI VIDEO GdS

Măsurile antiepidemice ar putea fi prelungite în Franţa

Administraţia Emmanuel Macron intenţionează să prelungească dincolo de data de 15 aprilie restricţiile privind deplasările impuse pentru încetinirea răspândirii coronavirusului, afirmă surse...

Craiovenii, buluc la piaţă

Pandemia de COVID-19 nu prea îi sperie pe craioveni din moment ce dau buluc în pieţele oraşului să se aprovizioneze. Cumpărăturile zilnice...