26.6 C
Craiova
luni, 10 august, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Tânără din Corabia, răpită de fostul concubin

Tânără din Corabia, răpită de fostul concubin

Doi bărbați, tată și fiu, au răpit, luni, 7 octombrie 2019, de pe o stradă din Corabia, o fată de 26 de ani.

Fata a avut în trecut o relație cu cel mai tânăr dintre răpitori, care ar fi câștigat și bani de pe urma acesteia, însă în prezent, deși bărbatul a încercat prin toate mijloacele să determine familia fetei să încuviințeze continuarea relației, tânăra încerca să scape.

Tânăra a fost răpită de pe strada Nicolae Titulescu din Corabia, orașul în care aceasta locuia.

Fostul său concubin, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Caracal, ajutat de tatăl acestuia, au pândit-o pe tânără o noapte întreagă, aflând de planul fetei de a pleca în Spania, alături de frate și de concubina acestuia, tot cu gândul să scape de bărbat, și au urcat-o într-o mașină, pornind în trombă spre Caracal.

Tatăl fetei a alertat poliția prin 112, în scurt timp reușindu-se localizarea bărbaților pe raza municipiului Caracal.

„Polițiștii olteni au declanșat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe în vederea depistării tinerei.

Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, polițiștii au identificat tânăra și pe celălalt bărbat, cei trei fiind audiați la sediul poliției.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani, și, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal.

În urma audierilor și probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt“, a transmis IPJ Olt.

Fata a fost bătută în momentul răpirii, mușcată în zona feței și amenințată că va fi tăiată cu un cuțit, iar tatăl acesteia, care a încercat să-i împiedice pe cei doi bărbați să o urce pe fată în mașină, a fost îmbrâncit și lovit de asfalt.

Pe numele celor doi bărbați au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceştia sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gustavo a plecat iar de la Universitatea, dar împrumut....

Universitatea Craiova a început să își contureze...

ȘTIRI GdS

Guvernul libanez a demisionat, la mai puțin de o...

Toţi membrii Guvernului Libanului au demisionat luni după-amiază, anunţă ministrul Sănătăţii, Hamad Hassan, în contextul intensificării presiunilor internaţionale după explozia de la...

Cinci focare de COVID-19 în județul Vâlcea

Prefectura Vâlcea a anunțat că de la debutul pandemiei pe teritoriul județului au fost confirmate 646 de cazuri de persoane infectate cu...

Sute de angajați de la Tarom vor fi dați...

Compania aeriană Tarom începe restructurarea în termen de două săptămâni. Aceasta va fi avizată de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), potrivit surselor...

Vâlcea: Percheziții domiciliare în comuna Scundu

Polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Vâlcea au pus în aplicare două mandate de percheziții domiciliare la locuințele a...

Academia Română critică reducerea numărului de ore de științe...

Academia Română critică reducerea numărului de ore de științe de la gimnaziu