7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei mehedinţeni, cercetaţi pentru lovire

Trei mehedinţeni, cercetaţi pentru lovire


Trei mehedinţeni sunt cercetaţi pentru pentru lovire sau alte violențe, după ce ieri au fost implicaţi în trei scandaluri, potrivit IPJ Mehedinţi.

Polițiștii Secției Rurale Șimian au fost sesizați, ieri, de către o femeie de 61 ani, din comuna Burila Mare, județul Mehedinți, că în jurul orei 17.00, aflându-se pe o uliță din localitate a fost agresată de către fostul concubin.
La fața locului s-a deplasat o patrula de ordine publică din zonă, iar din verificări a reieșit că la ora menționată, în timp ce se afla pe o uliță din satul Crivina, victima a fost lovită de fostul concubin de 56 ani, din aceeași localitate.
Femeia nu prezenta urme vizibile de agresiune și nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Bătaie la magazinul sătesc

Poliția Strehaia a fost sesizată de către un bărbat de 55 ani, din comuna Corcova, că a fost agresat de o persoană. Polițiștii din cadrul Secției Rurale Strehaia au stabilit că în timp ce se afla la un magazin din satul Jirov, comuna Corcova, apelantul a fost lovit de un bărbat de 30 ani, din aceiași localitate. Victima nu prezenta urme vizibile de agresiune și nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Conflict pe câmp

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Pătulele, a sesizat, aseară, că a fost agresat de o persoană de 39 ani, din orașul Vînju Mare, judeţul Mehedinţi.
La fața locului s-au deplasat polițiștii Posturilor de Poliție Corlățel și Jiana. Oamenii legii au stabilit că victima, în timp ce se afla în extravilanul satului Viașu, în urma unui conflict, a fost lovit de către agresor. Bărbatul de 52 ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgență Drobeta Tr. Severin pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS