16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Volei România se duelează cu Austria înainte de debutul la CE

România se duelează cu Austria înainte de debutul la CE

-

După dubla victorie cu Macedonia de Nord, naţionala masculină de volei a României va juca în Sala Polivalentă din Craiova încă două partide amicale. De data aceasta, adversara tricolorilor va fi reprezentativa Austriei. Primul joc este programat astăzi, de la ora 18.00, în timp ce a doua partidă se va disputa mâine, de la ora 17.00.

Naţionala Austriei este şi ea calificată la turneul final din luna septembrie. Austriecii au fost repartizaţi într-o grupă alături de Belgia, Serbia, Germania, Spania şi Slovacia.

Reamintim că România a câştigat dubla cu Macedonia la Craiova cu scorul de 3-0, 3-2.

România se pregăteşte de Campionatul European, care se va desfăşura în Franţa, Belgia, Olanda şi Slovenia în perioada 13-29 septembrie. Tricolorii fac parte dintr-o grupă infernală, alături de Franţa, Italia, Bulgaria, Grecia şi Portugalia.

  • Articol scris de Tiberiu Cocora
Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.