Acasă Actualitate Incendiu de vegetaţie în zona Balta Craioviţa

Incendiu de vegetaţie în zona Balta Craioviţa

-

În urmă cu puţin timp a izbucnit un incendiu în zona Balta Craioviţa. Reprezentanţii ISU Dolj au precizat că este vorba despre un incendiu de vegetaţie uscată, iar la faţa locului intervine Detaşamentul 1 pompieri cu o autospecială.

Totodată aceştia spun că la acest moment arde vegetaţie uscată şi gunoi menajer pe o suprafaţă de aproximativ 100 de mp.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.