16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSibiu: Pasagerii au așteptat o noapte în aeroport din cauza unei defecțiuni la avion

Sibiu: Pasagerii au așteptat o noapte în aeroport din cauza unei defecțiuni la avion

Pasagerii cursei Sibiu – Basel au fost nevoiţi să aştepte de miercuri seara, de la ora 19.50, până joi dimineaţa, din cauză că avionul a avut o problemă tehnică, potrivit comandantului Aeroportului Internaţional Sibiu, Marius Gârdea, informează Agerpres


„S-a anulat un zbor de Wizz, cel de la Basel. Am înţeles că a avut o problemă tehnică. S-a remediat în cursul nopţii şi de dimineaţă aeronava a plecat conform programului”, a explicat Marius Gârdea.

Pasagerii au fost cazaţi la hotel în Sibiu în cursul nopţii, pe cheltuiala companiei, potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Sibiu, Alexandra Păcurar.

„Cursa Sibiu-Basel, programată pentru plecare în cursul serii de ieri la 19.50 şi implicit sosirea Basel – Sibiu programată pentru sosire la 00:55, au fost anulate din motive tehnice. În jurul orei 20.05 a fost începută pre-îmbarcarea pasagerilor, însă din cauza mai sus precizată aceştia au fost debarcaţi în jurul orei 22.00.

În intervalul 20.05 – 22.00 s-a încercat remedierea situaţiei, însă aceasta a fost remediată doar în cursul nopţii. Pasagerii afectaţi de anularea zborului au fost cazaţi la hotel şi au fost rerutaţi, în funcţie de disponibilitatea companiei aeriene, pe alte curse alternative. Până în jurul orei 1.00 au fost luate toate măsurile necesare pentru cazare şi reprogramare”, a precizat Alexandra Păcurar.

Potrivit sursei citate, pasagerii au plecat din Sibiu, joi dimineaţa, la ora 8.30, cu cursa spre Memmingen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS