8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLara Fabian va concerta la Craiova în această toamnă

Lara Fabian va concerta la Craiova în această toamnă

Lara Fabian va cânta, în sfârşit în Craiova. Opera Română din Bănie, organizatorul evenimentului, a publicat pe pagina de Facebook un afiş în care anunţă data şi locul concertului: 17 noiembrie, ora 19, Sala Polivalentă.

Fabian a fost aşteptată să cânte în Craiova şi acum doi ani, tot la Sala Polivalentă, într-un concert organizat de o firmă privată, dar evenimentul a fost anulat din motive tehnice, după cum spuneau reprezentanţii firmei la vremea respectivă.

Revenind la concertul din această toamnă, directorul Operei Române, Antoniu Zamfir, a declarat că va fi ceva unic în România, dar nu a precizat care sunt costurile aducerii artistei la Craiova. „Pentru prima dată în România, Lara Fabian va cânta atât piesele sale cunoscute, cum ar fi „Je t’aime“ sau „Je suis malade“, cât şi două arii de operă“, a spus Zamfir.

Cât despre costuri, directorul Operei a spus că suma este una importantă, pe măsura valorii artistei, fără să detalieze. El a motivat că sunt multe agenţii care şi-ar dori să organizeze astfel de evenimente, de aceea, costurile şi veniturile obţinute din vânzarea biletelor vor fi făcute publice după concert. „Pot să vă spun că preţul unui bilet va fi mai mic decât cel de la evenimentul de acum câţiva ani, care nu a mai avut loc. Urmăriţi-ne pagina de Faceboook în fiecare zi, pentru că acolo vom publica zilnic câte un detaliu legat de eveniment“, a mai spus Zamfir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS