Acasă Actualitate Peste 600 de persoane nu au cărţi de identitate

Peste 600 de persoane nu au cărţi de identitate

-

În municipiul Râmnicu Vâlcea 646 de persoane au actele de identitate cu valabilitatea expirată.

În perioada august – noiembrie 2019, agenţi de poliţie vor face vizite la domiciliile acestor persoane pentru lămurirea situaţiei lor actuale şi îndrumarea în vederea iniţierii demersurilor de obţinere a unor cărţi de identitate valabile.
Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Râmnicu Vâlcea continuă să facă demersuri în acelaşi sens, transmiţând, cu frecvenţă trimestrială, între 300 şi 400 de adrese celor cărora le-au expirat documentele de identitate şi invitându-i să facă procedurile în vederea intrării în legalitate.

Programul de funcţionare al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din strada Regina Maria nr. 6 (fostul sediul al BNR, lângă Piaţa Centrală), este următorul:

  • în zilele de luni, marţi şi joi: 8.30 – 14.00,
  • miercuri: 8.30 – 14.00 şi 15.30 – 18.30,
  • vineri: 8.30 – 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.