26.7 C
Craiova
vineri, 21 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe spun vecinii lui Gheorghe Dincă: Era un om violent, bătea mecanicii

Ce spun vecinii lui Gheorghe Dincă: Era un om violent, bătea mecanicii

Localnicii din Caracal povestesc despre Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, că era un om violent care îşi bătea angajaţii la service-ul pe care l-a avut. Unii relatează că omul a stat mult în Italia, scrie Mediafax.

„Acest om nu a avut în clin şi în mânecă cu taximetria, nici măcar cu taximetria ilegală. Să îl ia naiba ce făcea… Făcea Italia. Din ce declară vecinii lui era un om violent, a avut un service auto, ceva de genul şi cică bătea mecanicii de îi nenorocea”.

Un alt vecin spune că nu a văzut nimic suspect în curtea lui Gheorghe Dincă.

„Dacă vedeam, nici nu se punea problema. La ora actuală e o teamă totală pe strada asta. Pentru că la televizor se spune că nu mai e nici crimă, că nu e criminal. E violator, da? Cine e persoana violată? Unde este? Să vedem dovezile. Lumea trăieşte şi nu ştie ce să mai creadă. (…) Era un om ok, de bună ziua, salut şi atât, noi nu ştim mai mult decât s-a relatat.Oamenii au început să se teamă. Ştii ce face unul din ăsta? Vine şi face un masacru. Trebuie să vă gândiţi şi la asta, că lumea nu are protecţie de la nimeni”.

„Nu am auzit, doar am auzit oamenii pe stradă vorbind că a fost anunţat la 11 noaptea că se auzeu ţipete aici „Ajutor, ajutor, ajutor”. Atunci de ce nu a intrat peste el şi a lăsat până la ziuă să îi facă el plăcerea până la capăt?”, comentează altul.

„Dacă a stat numai prin Italia 20 de ani. Dacă eram în locul tatălui, intram peste el în curte, treceam prin curţi pentru copil. Păi poliţia se uita la doi câini? Nu ştim de ce nu au intrat poliţiştii”.

Apelurile Alexandrei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto, a declarat, sâmbătă, avocatul numit din oficiu pentru apărarea lui Gheorghe Dincă. Acesta a declarat în faţa instanţei că nu le cunoaşte pe Alexandra şi pe Luiza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS