Acasă Actualitate Utilajele au fost scoase la cosit pe marginea drumurilor naționale

Utilajele au fost scoase la cosit pe marginea drumurilor naționale

-

Utilajele au fost scoase la cosit pe marginea drumurilor naționale din judeţul Gorj.

Drumarii au mult de lucru cu eliminarea vegetației de pe marginea șoselelor naționale. În ultimele două luni, Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu a intervenit și de trei ori în anumite zone, unde iarba a crescut foarte mult din cauza ploilor abundente. De asemenea, a fost necesară și toaletarea unor arbori pentru a nu ascunde anumite panouri rutiere necesare în buna desfășurare a traficului rutier.

Luni s-a intervenit pe DN 67, în localitatea Scoarța de lângă municipiul Târgu Jiu. „A fost o primăvară și un început de vară ploioase. Iarba s-a transformat în fân și lăstărișul e mare. Am acționat de multe ori pe drumurile naționale. Cosim și a treia oară în anumite zone. Trebuie să creăm o vizibiltate bună, să se vadă indicatoarele și să fie un aspect plăcut ochiului când te deplasezi pe drum. Dar nu trebuie să ne fure peisajul, să ieșim în afară dacă întâlnim zone cu o priveliște minunată“, a declarat Ion Tudor, șeful Secției Târgu Jiu a Drumurilor Naționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...