Medicul chirurg Radu Ene, noul director medical al SJU Slatina
Medicul chirurg Radu Ene, noul director medical al SJU Slatina

Spitalul Județean de Urgență Slatina are director medical nou, de joi, 27 iunie 2019. Medicul Andrei Ștefănescu s-a întors la postul din cadrul secției Chirurgie Plastică și Reconstructivă după expirarea celui de-al doilea mandat de 6 luni pe postul de director medical, în locul său fiind numit medicul chirurg Radu Ene, care a mai asigurat activitatea pe acest post în perioadele în care l-a înlocuit pe directorul medical Cătălin Pătru.

Schimbările relativ dese în această funcție ar avea o posibilă explicație în nivelul salariului, postul de director medical aducând un câștig mai mic, comparativ cu venitul din postul de medic, net superior dacă se pun la socoteală și gărzile efectuate.

Pe de altă parte, postul de director medical nu poate fi ocupat prin concurs până când postul de manager nu va fi scos la concurs, lucru care ar urma să se întâmple, a declarat actualul manager, Cătălin Rotea, în cursul lunii august.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.