20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident pe Autostrada Soarelui. Un mort şi şase răniţi în urma impactului dintre două maşini

Accident pe Autostrada Soarelui. Un mort şi şase răniţi în urma impactului dintre două maşini

Potrivit unor surse citate de Mediafax, un autoturism care staționa pe banda de urgenţă a fost lovit de o altă maşină din spate. Se pare că șoferul primului autoturism coborâse pentru a căuta ceva în portbagaj. Conducătorul din primul autoturism a murit pe loc.

UPDATE: Centrul Infotrafic a transmis la ora 09.20 că traficul a fost reluat pe Autostrada Soarelui. Polițiștii îi sfătuiesc totuși pe șoferi să folosească rutele alternative către litoral.

”Automobiliştii care doresc să se deplaseze către litoral sunt sfătuiţi, de asemenea, să ia în considerare folosirea rutelor alternative, pentru a evita aglomeraţia”, a transmis Centrul infotrafic.

O persoană a murit și șase au fost rănite, sâmbătă dimineaţa, în urma impactului dintre două maşini, pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Peştera, judeţul Constanţa. Potrivit Mediafax, traficul rutier este oprit pe drumul către mare.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe sensul către Constanța al Autostrăzii Soarelui.

Mai exact, impactul dintre cele două autoturisme s-a produs la kilometrul 180, în zona localităţii Peștera, Constanţa. În urma impactului dintre două autoturisme, o persoană a murit, iar alte şase au fost rănite.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră este oprită, fiind deviată pe la Cernavodă, la kilometrul 170 al autostrăzii (pe DN22C).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS