Acasă Actualitate Bărbatul care l-a împuşcat pe poliţistul din Timiş a fost capturat

Bărbatul care l-a împuşcat pe poliţistul din Timiş a fost capturat

-

Bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul din Timiş a fost capturat, marţi dimineaţa de către oamenii legii, transmite Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, fugarul Marcel Ionel Lepa a fost prins de către oamenii legii în localitatea Remetea Mare, din judeţul Timiş. Bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul aflat în misiune ar fi fost luat prin surprindere. Din acest motiv, nu a fost nevoie să se folosească armamentul din dotare. Luni noapte, în judeţul Timiş a ajuns şi şeful Poliţiei Române pentru a verifica modul în care se desfăşoară operaţiunea de căutare a acestuia.

Poliţistul ucis avea 43 de ani

Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa. Acesta din urmă are 47 de ani şi este din oraşul Lugoj. El care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie. Conform oamenilor legii, poliţiştii din cadrul IPJ Timiş se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internaţională. Aceştia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin.

Poliţiştii, unii îmbrăcaţi în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat faţă în faţă cu poliţistul pe care l-a împuşcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanţe în zona pieptului şi a gâtului. Echipajul medical sosit la faţa locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Ulterior, ceilalţi colegi ai poliţistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o maşină. Nu a reuşit, pentru că un poliţist l-a ajuns din urmă şi a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reuşind să-l rănească în zona umărului. Bărbatul însă a fugit.

ȘTIRI VIDEO GdS

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...