23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Restricţie de circulaţie pe Autostrada A 2

Restricţie de circulaţie pe Autostrada A 2

-

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, astăzi pe A2 Bucureşti – Constanţa, se vor executa lucrări de refacere a covorului asfaltic, între kilometrii 12 şi 20, în ambele sensuri, motiv pentru care prima bandă va fi restricţionată între kilometrii 20 şi 36, pe sensul către capitală, prima bandă va fi restricţionată.
Lucrările vor fi finalizate în jurul orei 18.00.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.