Augustin Lazăr

Ministerul Justiţiei a anunţat, astăzi, că pentru funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-au înscris patru candidaţi: Augustin Lazăr, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu, dintre care doar Lazăr are dosarul complet, ceilalţi având la dispoziţie termenul de 1 aprilie pentru completare.
Candidaturile depuse la Ministerul Justiţiei pentru selecţia procurorilor pentru funcţia vacantă de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt: Lazăr Augustin, Drilea – Marga Pompiliu Marian, Scutea Gabriela şi Horodniceanu Daniel-Constantin, .

„Dosarele următorilor candidaţi: Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu trebuie completate, până luni, 01 aprilie 2019, ora 17,30, cu următoarele documente:
– Drilea – Marga Pompiliu Marian: declaraţiile prevăzute de art. 54 alin. (2) raportat la art. 48 alin. (10-11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
– Scutea Gabriela – dovada îndeplinirii condiţiilor de vechime prevăzute de lege;
– Horodniceanu Daniel – Constantin – declaraţia din care să rezulte că nu are au un interes personal, ce influenţează sau ar putea influenţa îndeplinirea cu obiectivitate şi imparţialitate a atribuţiilor prevăzute de lege”, se arată într-un anunţ pe site-ul Ministerului.
După primirea documentelor, Ministerul Justiţiei va publica lista cu procurorii care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie precum şi data susţinerii interviului.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.