17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate George Simion, candidatul român care-și vinde apartamentul pentru a ajunge eurodeputat: „Singura...

George Simion, candidatul român care-și vinde apartamentul pentru a ajunge eurodeputat: „Singura bogăție materială pe care o am”

-

Își pune la vânzare singura bogăție materială pe care o are – apartamentul pe care i l-au cumpărat părinții când avea 19 ani, pentru a face campanie de colectare a semnăturilor. Este vorba despre activistul unionist din România, George Simion, care și-a anunțat candidatura pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, scrie unimedia.info.

„Televiziunile nu relatează despre campania noastră, iar pragul de 100 mii de semnături e unul de-a dreptul năucitor. Mi-am pus la bătaie tot ce am avut până acum și oameni de-a dreptul minunați mi-au sărit în ajutor. Nu va fi însă de ajuns așa că îmi pun la vânzare singura bogăție materială pe care o am: apartamentul pe care mi l-au cumpărat părinții când aveam 19 ani”, scrie Simion pe pagina sa de Facebook.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.