11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeorge Simion, candidatul român care-și vinde apartamentul pentru a ajunge eurodeputat: „Singura bogăție materială pe care o am”

George Simion, candidatul român care-și vinde apartamentul pentru a ajunge eurodeputat: „Singura bogăție materială pe care o am”

Își pune la vânzare singura bogăție materială pe care o are – apartamentul pe care i l-au cumpărat părinții când avea 19 ani, pentru a face campanie de colectare a semnăturilor. Este vorba despre activistul unionist din România, George Simion, care și-a anunțat candidatura pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, scrie unimedia.info.

„Televiziunile nu relatează despre campania noastră, iar pragul de 100 mii de semnături e unul de-a dreptul năucitor. Mi-am pus la bătaie tot ce am avut până acum și oameni de-a dreptul minunați mi-au sărit în ajutor. Nu va fi însă de ajuns așa că îmi pun la vânzare singura bogăție materială pe care o am: apartamentul pe care mi l-au cumpărat părinții când aveam 19 ani”, scrie Simion pe pagina sa de Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS