20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate UPDATE - Craiova: Magazin de electronice din Mall, "călcat" de hoţi(VIDEO)

UPDATE – Craiova: Magazin de electronice din Mall, „călcat” de hoţi(VIDEO)

-

UPDATE: Potrivit oamenilor legii, magazinul a fost spart de trei bărbaţi, care au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce încercau să părăsească Media Galaxy cu diverse produse electronice. După primele cercetări s-a stabilit că cei trei suspecţi încercau să părăsească locul faptei cu un autoturism cu numere de înmatriculare false. Mai exact, numerele fuseseră furate azi noapte de la un autoturiem din Craiova.

Un magazin de produse electronice si electrocasnice din incinta Electroputere Mall din Craiova a fost spart în acestă dimineaţă. Reprezentanţii IPJ Dolj au confirmat incidentul, însă au precizat că în acest moment se fac cercetări, iar mai multe informaţii vor fi făcute publice în perioada următoare.

Se pare că este vorba de magazinul Media Galaxy din centrul comercial Electroputere Mall. Potrivit unor surse GdS, persoane mascate ar fi pătruns în magazin înainte de deschidere şi au furat mai multe bunuri.

Un incident asemănător a avut loc în decembrie 2016, când trei bărbaţi din Medgidia, Gura Cîlnăului(Buzău) și Schitu(Olt), au forțat o ușă metalică a magazinului Media Galaxy din centrul comercial Tom, municipiul Constnaţa, de unde au furat 150 de telefoane mobile de ultimă generaţie. Prejudiciului a fost calculat la aproximativ 100.000 de euro. Şi în acest caz suspecţii aveau feţele acoperite. Cei trei bărbaţi au fost prinşi după câteva zile, în Piteşti, în timp ce se pregăteau să spargă un alt magazin de produse electronice şi electrocasnice.
Mai multe amănunte în ediţia GdS de sâmbătă.
Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.