17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSalma Hayek dezvăluie secretul pe care îl urmează pentru a arăta atât de bine

Salma Hayek dezvăluie secretul pe care îl urmează pentru a arăta atât de bine

Salma Hayek, în vârstă de 52 de ani, arată din ce în ce mai bine, iar totul se datorează perseverenței. Programul pe care și l-a impus să-l respecte include o dietă sănătoasă și un regim obișnuit de fitness, iar acum, se pare că vrea să inspire și alte persoane să-i urmeze exemplul.

„Secretul dietei pe care Salma o urmează nu este, de fapt, niciun secret. Îi va spune oricărei persoane care întreabă că face ceea ce fac și celelalte persoane care arată ca ea, mănâncă sănătos și face exerciții fizice”, le-a spus o sursă apropiată Salmei celor de la HollywoodLife. „Dieta Salmei constă în proteine fără grăsimi, multe fructe proaspete și legume, alimente organice. Face exerciții fizice în mod regulat, are grijă de ea, se odihnește, bea multă apă și se ferește de soare. Rutina ei pare simplă, dar este foarte atentă cu ceea ce mănâncă, face yoga și are grijă de pielea ei. Încearcă să meargă des la tratamente faciale, nu adoarme niciodată fără să se demachieze și evită consumul de zahăr.”

Totuși, Salma a recunoscut că, din când în când, nu se abține să mănânce pizza sau ciocolată, dar doar dacă îi este poftă. Actrița este activă pe rețelele sociale, postând regulat diverse fotografii, cele mai recente fiind dintr-o vacanță exotică, într-un costum de baie negru, care îi vine impecabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS