Polițiștii din cadrul IPJ Dolj nu au stabilit încă identitatea bărbatului care a tras mai multe focuri de armă asupra a doi craioveni. Incidentul a avut loc pe 24 decembrie, într-o parcare din cartierul craiovean Rovine. Oamenii legii au explicat că unul din cei doi craioveni a fost rănit, însă a refuzat să fie transportat la spital. ”În cursul acestei zile(luni, 24 decembrie  – n.r.), polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi tras mai multe focuri de armă asupra a doi bărbați, care se aflau într-o parcare din Craiova. În urma incidentului, unul dintre bărbați, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a fost rănit în zona brațului, acesta refuzând însă să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauza, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și uzul de armă fara drept”, au explicat reprezentanții IPJ Dolj. Bărbatul atacat ar fi craioveanul Pavel Surdu, iar cel care a tras mai multe focuri cu un pistol avea fața acoperită. Potrivit oamenilor legii, victima atacului nu a depus o plângere.

Întrebați dacă au stabilit cine a tras asupra celor doi craioveni, reprezentanții IPJ Dolj au precizat pentru GdS că, până astăzi, autorul celor două infracțiuni nu a fost identificat.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.