Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marți, la Viena unde participă la Forumul Europa-Africa, că a constatat din partea de doamnei prim-ministru o dorință de colaborare și va colabora: va merge la ședințele de Guvern.
În privința preluării președinției Consiliului UE, Klaus Iohannis a spus că suntem pregătiți și vom arăta că putem să exercitam o președinție bună a Consiliului UE.
Președintele a spus că a solicitat agenda ședințelor de guvern pentru că deși suntem pregătiți trebuie să vedem lucrurile un pic un în perspectivă pentru că nu este un lucru ușor.
De asemenea, Klaus Iohannis a spus că a constatat din partea de doamnei prim-ministru o dorință de colaborare.
Pe de altă parte, am constatat din partea doamnei premier o dorinţă de colaborare, ca să zic aşa, în repetate rânduri m-a invitat să colaborăm. Iată că voi colabora. Voi merge la şedinţele de Guvern”, a precizat Klaus Iohannis, la Viena, unde participă la Forumul la nivel înalt Europa-Africa.
Despre o ordonanța pentru modificarea legilor Justiției, președintele crede că ar fi o eroare gravă pentru România.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.