18.1 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate OLT: O casă s-a făcut scrum la Curtișoara

OLT: O casă s-a făcut scrum la Curtișoara

-

Flăcările au mistuit o casă în noaptea de vineri spre sâmbătă noaptea, în localitatea olteană Curtișoara, satul Dobrotinet, proprietara casei, o femeie în vârstă de 63 ani, suferind arsuri la nivelul feței.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la jarul din sobă care a ajuns în încăpere, lucrurile din jur aprinzându-se, iar flăcările cuprinzând în scurt timp întreaga încăpere și ulterior generalizându-se la imobil.
Pompierii Detașamentului Slatina din cadrul ISU Olt s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările, însă focul a mistuit aproape tot.
„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la întreaga locuință, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Proprietara locuinței, în vârstă de 63 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul feței, a fost asistată la fața locului de echipajul SMURD și transportată la UPU Slatina de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Olt.

Pompierii au acționat mai bine de trei ore pentru lichidarea incendiului, dar locuința, cu suprafața de aproximativ 90 de metri pătrați și bunurile din interior au ars în totalitate“, a declarant purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.
Femeia locuia împreună cu unul dintre cei trei fii ai săi. Conform declarațiilor primarului comunei, Gheorghe Gănescu, cel mai probabil cei doi vor locui de acum în Slatina, unde dețin un apartament, autoritățile locale analizând posibilitatea de a le oferi sprijin în refacerea casei.

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.