Vremea se încălzește în zilele următoare

Foto: Jurnalul National
Autori


Vremea se va încălzi în toată ţara în zilele următoare, anunţă reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), care precizează că temperatura maximă va fi de 11 grade, în timp ce minima va fi de minus un grad. De asemenea, vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, transmite Mediafax.

„Vremea se va încălzi. Vor fi precipitaţii în nordul şi centrul ţării şi izolat în celelalte regiuni. În noaptea de sâmbătă spre duminică, vor fi precipitaţii în sudul şi estul ţării. Precipitaţiile vor fi amestecate. Adică, ploaie, lapoviţă şi ninsoare în Maramureş şi în Transilvania. În estul ţării vor fi în special ploi”, a declarat meteorologul de serviciu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

„Sâmbătă vom avea temperaturi între -2 şi 6 grade, la munte. Temperatura maximă va fi înregistrată în Predeal, 6 grade Celsius. Sâmbătă, temperatura minimă va fi înregistrată în nordul Moldovei, un grad, iar cea mai ridicată în Subcarpaţii Munteniei, unde vor fi până la 11 grade. În noaptea de sâmbătă spre duminică, vom avea temperaturi între -1 şi 5 grade”, a mai precizat meteorologul de serviciu.


Duminică vor fi înregistrate între un grad şi 10 grade, cele mai mici temperaturi fiind în Miercurea Ciuc, iar cele mai ridicate în Oltenia şi sudul Banatului.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 8 decembrie 2018

Top