20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCaraş-Severin: Deputatul Ion Mocioalcă, demisionar din PSD, este convins că va fi urmat şi de alţi colegi de partid

Caraş-Severin: Deputatul Ion Mocioalcă, demisionar din PSD, este convins că va fi urmat şi de alţi colegi de partid

Deputatul Ion Mocioalcă susţine, după ce a demisionat din PSD pentru a se alătura Pro România, că mulţi dintre colegii săi din partid ar putea să îl urmeze şi să părăsească această formaţiune politică, însă nu au încă determinarea şi curajul să o facă, conform Agerpres.

„Sunt mai mult decât convins că majoritatea zdrobitoare a colegilor mei îmi împărtăşesc opiniile şi valorile. Poate nu au încă determinarea şi curajul unui gest în acest sens. Sunt foarte convins că viitorul foarte apropiat ne va aduce într-un fel sau altul din nou împreună”, a scris Ion Mocioalcă, pe Facebook.

Parlamentarul de Caraş-Severin afirmă că vrea să meargă, în continuare, într-un partid social democrat european, pro-american, dar preocupat de agenda românilor şi nu de răfuieli politice şi de agende personale.

„După 24 de ani de politică activă, de valori susţinute, de victorii şi înfrângeri, în şi pentru Partidul Social Democrat, am decis astăzi să mă despart de drumul pe care partidul a luat-o. Numai în cel mai crunt sistem, totalitarismul comunist din epoca lui Stalin, se spunea că deviaţionistul este acela care merge înainte atunci când partidul o ia la dreapta. Eu prefer să menţin acelaşi drum pe care l-am urmat de 24 de ani alături de PSD. Numai că astăzi PSD merge pe alt drum”, afirmă Mocioalcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS