Acasă Actualitate Vreme deosebit de rece de 1 Decembrie

Vreme deosebit de rece de 1 Decembrie

-

Meteorologii anunță că sâmbătă, în ziua de 1 Decembrie, vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi de minus 10 grade la începutul zilei, transmite Mediafax.

Sâmbătă, în Craiova, vor fi înregistrate -7 grade în jurul prânzului.

„De 1 Decembrie, în țară așteptăm în continuare o vreme deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între minus 9 și plus 3 grade, valorile pozitive fiind doar în vestul României, și temperaturi minime între minus 15 și minus 4 grade, chiar mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei”, a declarat meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Vremea va fi deosebit de rece și în București, iar la începutul zilei vor fi minus 10 grade Celsius, ceea ce înseamnă că și la ora 10.00, când va începe parada militară de Ziua Națională, vremea va fi geroasă.

„În Capitală vom avea o vreme deosebit de rece pentru această perioadă, iar temperaturile vor urca de la minus 10 grade la începutul zilei pînă la minus 2 grade, apoi vor scădea la minus 12 grade în cursul nopții de 1 spre 2 decembrie. Cerul va fi variabil, deci nu ne așteptăm la precipitații”, mai spune reprezentantul ANM. Potrivit acestuia, pentru Alba Iulia, vremea va fi în continuare deosebit de rece de 1 decembrie, temperatura fiind tot în jur de -10 grade.

Astăzi, la ora 09, se înregistrau -8 grade la Craiova, Bechet și Băilești, iar la Calafat -9 grade.

ȘTIRI VIDEO GdS

Angajaţii de la fabrica de confecţii din Calafat, fără salarii de două luni

La fabrica de confecţii Maglierie Cristian Impex din Calafat s-a întârziat plata salariilor. Oamenii nu şi-au primit nici banii aferenţi lunii august. În timp ce muncitorii sunt disperaţi că nu şi-au încasat drepturile băneşti, conducerea fabricii promite că le va achita salariile săptămâna aceasta.